Seinäjoen pääkirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Tila 4 palvelua

 • Pieni kokoustila on yhdistysten ja yksityisten varattavissa kokouksiin yms. kirjaston aukioloaikoina.

  Tilaa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin, eikä siellä järjestettävissä tilaisuuksissa voi olla pääsymaksua. Tilassa on videotykki, valkokangas ja dokumenttikamera. Laitteisiin voi liittää oman läppärin tai lainata sellaisen Asiakaspalvelut-tiskiltä. Kokoustila varataan kirjaston toimistosta p. 06 416 2314 tai p. 06 416 2320 (klo 9–16). Klo 16 jälkeen tyhjillään olevan tilan saa samaksi illaksi varattua Asiakaspalvelut-tiskiltä. Tilaa pääsee käyttämään allekirjoittamalla kirjaston Asiakaspalvelut-tiskillä vastuulomakkeen (koskee kaikkia varaajia). Käyttäjä vastaa siitä, että tilan käyttöehtoja noudatetaan, että tilassa ei rikota mitään, sitä ei sotketa, eikä muutakaan ilkivaltaa tehdä.
 • Ryhmätyötila Kämppä sijaitsee Aallon kirjastossa. Sitä voi varata 1-5 hengelle.

  Käytettävissä tietokone, skanneri ja tulostin. Tilan varaukset Aallon kirjaston neuvonnasta tai puhelinnumerosta 06 416 2638. Yksi käyttäjä voi tehdä kaksi varausta kerrallaan.
 • Jaaksi-salia voi varata kokouksia, koulutuksia tai muita tapahtumia varten.

  Jaaksi-salilla ei ole erillistä sisäänkäyntiä, ovet avautuvat kirjaston aulaan. Kirjaston aukioloaikana salissa järjestetään pääsääntöisesti kirjaston omia tilaisuuksia ja kirjaston toiminta-ajatukseen sopivia, asiakkaille avoimia ja ilmaisia tilaisuuksia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Mikäli tapahtuma on osallistujille maksullinen tai järjestäjänä on joku muu kuin Seinäjoen kaupunki, sali on tapahtumanjärjestäjille maksullinen. Vuokrapäätöstä tehtäessä otetaan huomioon, soveltuuko tilaisuus kirjastotilaan.
 • Soittohuone Pommari sijaitsee Aallon kirjastossa.

  Soittohuoneessa on käytössä elektroakustinen kitara, kaksi sähkökitaraa ja basso vahvistimineen, rummut, kahdet kosketinsoittimet, kolme mikrofonia sekä mikseri ja kahdet kaiuttimet. Lisäksi on mahdollista soittaa konserttiukulelea ja sopraanoukuleleja, kanteletta, mandoliinia, bongorumpuja sekä viuluja, joita löytyy erikokoisina myös lapsia varten. Mukanaan voi tuoda myös oman soittimen.

Palvelu 3 palvelua

 • Apilan alakerrassa voit soittaa digitaalista pianoa.

 • Asiakkaat voivat digitoida pääkirjastossa omia aineistojaan itsenäisesti.

  Varaa aika digitointia varten Aallon kirjaston neuvonnasta tai puhelinnumerosta 06 416 2638. Laitteiden käyttöön annetaan opastusta tarvittaessa. Digitointitila sijaitsee Aallon kirjaston alakerrassa. Kirjastossa ei ole myynnissä tallennusvälineitä eli oma muistitikku, cd- tai dvd-levy (cd-r, cd-rw, cd+r, cd+rw, dvd-r, dvd-rw, dvd+r, dvd+rw) tai ulkoinen kiintolevy mukaan. Videoita voi tallentaa ainoastaan dvd-levylle. Kaitafilmit kannattaa tallentaa muistitikulle (16 GB tai enemmän) tai ulkoiselle kiintolevylle. Videoiden, lp-levyjen ja c-kasettien tallentamista ei voi nopeuttaa. Tallentaminen kestää yhtä kauan kuin alkuperäisen materiaalin kesto on. Kaitafilmien tallentamiseen menee suurin piirtein kaksi kertaa niin kauan kuin alkuperäisen tallenteen kesto on.
 • Pyydä tunnukset asiakaspalvelusta.