Musiikkistudio Tila

Saatavilla näissä kirjastoissa

 • Entressen kirjasto, Espoo

  • Musahuone

   EI OPASTUSTA

   Jukeboksissa, kirjaston monitoimitilassa, on musiikkistudio, jossa voi äänittää musiikkia tietokoneelle. Jukeboksissa on myös lava ja soittimia, joita voi soittaa (kitara, basso, syntikka ja rummut).

   Lisätietoja ja varaukset osoitteessa varaamo.espoo.fi

 • Hollolan pääkirjasto, Hollola

 • Ison Omenan kirjasto, Espoo

  • Musiikkistudio

   ENSIMMÄISEN KÄYTTÖKERRAN YHTEYTEEN ON SOVITTAVA PEREHDYTYSTUOKIO. Yhteystiedot: musa.omena@espoo.fi p. 043 8253790. Studion varaukset Varaamo-tilanvarauspalvelussa. Perehdytyksen voi käydä sopimassa kirjastossa musavastaavan kanssa (tai puhelimitse), joka on paikalla arkisin 12-19 ja la 12-18. Musiikkistudio on äänieristetty tila. Studiossa on käytössä iMac 27” -tietokone ja Logic Pro X -äänitys- ja editointiohjelma. Voit tehdä mm. puhe-, laulu- ja instrumenttiäänityksiä, masteroida tai editoida äänityksiäsi hyödyntäen studion soittimia, ohjelmistoja ja laitteita. Soittimet: sähköbasso Spector Legend 4 Classic, sähkökitara Tokai Les Paul LS 100F/CS, akustinen kitara Yamaha APX II Laitteet ja ohjelmistot: AKAI MPK88, Native Instruments Maschine MK2 samplerityöasema, Native Instruments Komplete 10 -äänikirjasto, Yamaha THR 10 kitaravahvistin/etuaste. Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms. Rekisteröityminen käyttäjäksi ja varaukset: Asiakkaan kanssa tehdään musiikkitilojen (musiikkistudio ja soittohuone) käyttösopimus joko etukäteen tai ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Henkilöllisyystodistus ja kirjastokortti mukaan! Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä saa henkilökohtaisen Musapassin. Musapassin saa paperisena tai kuvatiedostona esim. mobiililaitteelle. Seuraavilla käyttökerroilla vartija (Palvelutorin pääinfotiskillä) päästää sisään tiloihin tarkistettuaan Musapassin, varauksen ja tarvittaessa henkilöllisyyden. Studion käyttöön annetaan lyhyt perehdytys perusasioista. Musavastaava voi auttaa ongelmatilanteissa. Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 3 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Musiikkistudion ikäraja on 15 vuotta. Studiossa saa olla korkeintaan 5 henkilöä kerrallaan. 

 • Kaarinan pääkirjasto, Kaarina

 • Keskustakirjasto Oodi, Helsinki

  • Musiikkistudiot (2. kerros)

   Kaksi studiota on soittohuonekäytössä ja yksi äänityskäytössä. Äänitysstudion varanneelle on tarjolla opastusta äänityssession aluksi. Muuten studiota käytetään omatoimisesti. Tarkemmat tiedot kunkin huoneen laitteista, käyttösäännöistä ja varaamisesta löytyvät Varaamosta.

 • Kouvolan pääkirjasto, Kouvola

  • Musiikkistudio

   Mediamajan studiossa voit äänittää musiikkia tai puhetta. Käytössä on sähkörummut, sähkökitara ja sähköbasso, akustinen kitara ja MIDI-koskettimisto. Äänittäminen tapahtuu Cubase-ohjelmistolla. Henkilökunta opastaa alkuun. Varaa aika puhelimitse numerosta 020 615 1333.

 • Sellon kirjasto, Espoo

  • Musiikkistudio

   Ajanvaraus netissä https://varaamo.espoo.fi. Käyttö yli 15-vuotiaille, joilla on helmet-kirjastokortti ja tietotekniikan perusteet hallussa, perehdytys pakollinen. Studio on tarkoitettu ensisijaisesti musiikin äänittämiseen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: puh. 09 816 57607. Koululuokkien yhteydenotot ja varaukset samasta numerosta. Studiovarustus: Logic Pro 9 / Logic Pro X, Universal Audio Apollo- äänikortti, iso- ja pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni, midi-koskettimet, sähkörummut, sähköbasso, sähkökitara ja elektroakustinen kitara.

 • Tapiolan kirjasto, Espoo

  • Musiikkistudio

   Ennen ensimmäistä käyttökertaa on sovittava perehdytysaika. Samalla allekirjoitetaan studion käyttösopimus, johon tarvitaan kirjastokortti sekä henkilötodistus. Musiikkistudion ikäraja on 15 vuotta. Varaus osoitteessa varaamo.espoo.fi.

 • Tikkurilan kirjasto, Vantaa

  • Musiikkistudio

   Varustelu äänen tallennukseen ja editointiin. Omatoimiseen käyttöön. Mahdollisuus soittaa omia tai lainattavia soittimia. Käytettävissä kaikki Rockway-verkkokurssit. LP-levyjen ja C-kasettien digitointimahdollisuus. Varaukset Varaamo-palvelusta. Henkilökunta auttaa tarvittaessa 043 825 0963. Ikäraja tilan varaamiseen on 15 vuotta. Varaaja lainaa tilan kirjastokortilleen asiakaspalvelutiskiltä. 
   Studion varustelu:
   -PC pöytäkone 
   -Roland Studio-Capture ulkoinen äänikortti
   -Röde NT1-A mikrofoni - Bayerdynamics TG-153 stereopari -mikrofoni
   -Yamaha HS80M -kaiuttimet
   Ohjelmistot:
   Cubase 9 pro
   -Adobe Creative Cloud -ohjelmistot 
   -Ableton Live
   FL-studio
   -Reaper
   Soittimet:
   - Ableton Push
   -MIDi-koskettimet
   -Tokai sähkökitara ja basso (lainataan erikseen)
   -Sähköpiano (siirrettävissä studioon tarvittaessa) -

   Lue lisää