Sampolan tietotori

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 9 palvelua

 • Prenta Duo ja Duo XL SE

  Tekomon 3D-tulostimilla voit tehdä muovisia esineitä tietokoneella tehdyn mallin pohjalta. Valmiita malleja löytyy internetistä tai mallin voi itse suunnitella 3D-mallinnusohjelmalla. Tekomossa on kaksi 3D-tulostinta, jotka ovat mallia Prenta DUO sekä Prenta DUO XL SE. Hinta on 1€ / varaus. Varauksen maksimimitta on neljä tuntia. Varausjärjestelmään pääset nettisivuiltamme. Tulostuksessa käytetään biohajoavaa PLA-muovia. Värivalikoima vaihtelee. 
  HUOM! Tarkistathan ennen tulostamista, että varaamasi aika riittää ko. tulostustyöhön. Tulostimet sammutetaan Tekomon ollessa suljettuna, eli tulostustyö ei voi jatkua Tekomon sulkemisaikaa pidemmälle.

  tietotori.sampola@tampere.fi

  1€ / varaus

 • Tekomon kuumalaminointikone

  Tekomossa voit käyttää kuumalaminointikonetta. Voit laminoita A3- ja A4-kokoisia papereita. Laminointitaskuja on myynnissä hintaan 0,30€ (A4) ja 0,50€ (A3). Koneen malli on Fellowes Jupiter 2 A3.

  Ei ajanvarausta.

  tietotori.sampola@tampere.fi

  0,30€ (A4) ja 0,50€ (A3)

 • Tekomon lämpöprässi

  Lämpöprässillä voit siirtää vinyylileikkurilla leikatun kuvan kankaaseen. 

  Lämpöprässi on varattavissa ajanvarausohjelmassa, puhelimitse tai käymällä tietotorilla. Pisin varausaika on 4 tuntia päivässä. 

  tietotori.sampola@tampere.fi

 • Tekomon piirtopöytä

  Tekomossa on vinyylileikkurin työasemalla käytettävissä Wacom Intuos M -piirtopöytä. Piirtopöydällä ja siihen kuuluvalla kynällä voit luoda digitaalista grafiikkaa tietokoneelle samaan tapaan kuin kynällä ja paperilla. Piirtopöytää voi käyttää myös kuvankäsittelyn apuvälineenä. Saat laitteen käyttöösi päivystäjältä.

  Käyttö on maksutonta. Varaa laite käyttöösi puhelimitse tai käymällä tietotorilla. Pisin varausaika on 4 tuntia päivässä. 

  tietotori.sampola@tampere.fi

 • Tekomon ompelukone

  Tekomossa on helppokäyttöinen elektroninen ompelukone, joka soveltuu hyvin perusompelutöihin. Ompelukoneen malli on Bernina Activa 215.

  Tekomossa on lankoja, neuloja, saksia ja muita ompelutarvikkeita, mutta suositeltavaa on ottaa omat langat mukaan.

  Käyttö on maksutonta. Ompelukone on varattavissa ajanvarausohjelmassa, puhelimitse tai käymällä tietotorilla. Pisin varausaika on 4 tuntia päivässä. 

  tietotori.sampola@tampere.fi

 • Tekomon pinssikone

  Pinssikoneella voi tehdä perinteisiä neulalla kiinnitettäviä rintamerkkejä, joiden halkaisija on 59mm. Pinssien aihiota on myynnissä Tietotorilla hintaan 0,50€ / kpl.

  Ei ajanvarausta.

  tietotori.sampola@tampere.fi

  0,50€ / kpl

 • Tekomon saumuri

  Saumuri soveltuu erityisesti joustavien kankaiden ompeluun. Saumuri ompelee, huolittelee ja leikkaa samanaikaisesti pois liian saumavaran. Tekomon saumuri on mallia Bernina MDA1150.

  Tekomossa on saumurilankoja, neuloja, saksia ja muita ompelutarvikkeita, mutta suositeltavaa on ottaa omat langat mukaan.

  Käyttö on maksutonta. Saumuri on varattavissa ajanvarausohjelmassa, puhelimitse tai käymällä tietotorilla. Pisin varausaika on 4 tuntia päivässä. 

  tietotori.sampola@tampere.fi

 • Tekomon paperileikkuri

  Fellowes Fusion A3 -paperileikkurilla voit leikata A3-kokoisia ja sitä pienempiä arkkeja. Leikkuri leikkaa kerrallaan noin 10 päällekkäistä arkkia.

  Käyttö on maksutonta. Ei ajanvarausta.

  tietotori.sampola@tampere.fi

 • Tekomon vinyylileikkuri

  Vinyylileikkurilla luodaan yksivärisiä vinyylitarroja tai kangaspainatuksia. Tekomosta löytyy monia erivärisiä materiaaleja asiakkaiden käyttöön.

  Vinyylileikkuri leikkaa vektorigrafiikkaa. Parhaiten toimivat selkeäkontrastiset kuvat, siluettikuvat ja yksinkertaiset kuviot.

  Lämpöprässillä voi siirtää leikatun kuvan kankaaseen ja näin luoda uniikkeja tekstiilejä.

  Materiaalin hinta on 1 € alkavalta 10 cm:ltä. Vinyylileikkuri on varattavissa ajanvarausohjelmassa, puhelimitse tai käymällä tietotorilla. Pisin varausaika on 4 tuntia päivässä. 

  tietotori.sampola@tampere.fi

  1 € alkavalta 10 cm:ltä

Palvelu 1 palvelu