Valkeakosken kaupunginkirjasto Valo

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 17 palvelua

Laitteisto 11 palvelua

Tila 6 palvelua

  • Lehtisali sijaitsee samalla käytävällä kuin kirjasto, mutta sillä on oma sisäänkäynti. Lehtisalista löytyvät sanoma- ja aikakauslehdet. Lehtien laina-aika on kaksi viikkoa, mutta uusinta numeroa ei lainata. Lehtinumeroita voi varata. Lehtisalissa on käytettävissä myös tietokoneita sähköisten lehtien lukemiseen. E-lehtien lukemista varten voi myös lainata itselleen tabletin. Lehtisalin aukioloajat löydät kirjaston kotisivuilta.

  • Kirjastosalin näyttelytiloissa voit tutustua pienimuotoisiin näyttelyihin. Ilmoitamme näyttelyistä tapahtumakalenterissa. Voit myös sopia omasta näyttelystä ja tuoda omat teoksesi sekä kokoelmasi muiden nähtäviksi.

  • Opetusluokka on pääasiassa Valkeakoski-opiston ja kirjaston yhteisessä käytössä. Varaukset tehdään kirjastotoimenjohtajan kautta. Vuokraus onnistuu kirjaston aukioloaikoina. Osallistujamäärä max. 16+1 henkilöä.

  • Kirjaston lastenosastolla sijaitsee pelihuone, jossa voit pelata PS4, Xbox sekä Nintendo Switch -pelejä. Pelitilassa on mahdollista kokeilla myös PSVR ja HTC Vive VR -virtuaalilaseja. Voit varata ajan kirjaston asiakaspalvelutiskiltä tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 040 335 7055. Peliaika on 1 tunti, VR-laseilla puoli tuntia. VR-lasien ikäraja on 12-vuotta.

  • Äänieristetty työtila
  • Kirjastossa on vuokrattavana erilaisia kokous-, opetus- ja näyttelytiloja. Kirjasto vuokraa tiloja kaupungin muille toimijoille, yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille sekä muille vuokraajille. Kirjastossa on lisäksi näyttelytilaa, jossa voit tutustua pienimuotoisiin näyttelyihin tai sopia omasta näyttelystä.

Palvelu 18 palvelua