Länsimäen kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 4 palvelua

  • Kopioita on mahdollista saada sekä A4 että A3 kokoisena. Maksuton 20 sivua/asiakas. Kopioiden ottamista varten tarvitset tunnukset, jotka tilataan omaan sähköpostiin. Lähetä tyhjä viesti osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

  • Matkapuhelimille tarkoitettu lukittava latauskaappi, jossa iPhone-, Micro-USB ja USB-C -liitännät.

  • Lehtisalissa on kaksi pöytäkonetta asiointiin. Niille kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Käyttöaika on 60 minuuttia kerran päivässä. Koneet suljetaan 5 minuuttia ennen kirjaston sulkeutumista.

    Kirjaston kannettavat tietokoneet eivät ole käytössä rajoitettujen palvelujen aikana.

  • Lähetä haluamasi dokumentti tyhjän sähköpostiviestin liitteenä osoitteeseen print@vantaa.fi. Paluuviestinä saat tunnukset, joilla voit kirjautua monitoimilaitteelle ja vapauttaa tulosteesi. Saat 20 mustavalkoista tulostetta päivässä. Tulosteet ovat maksuttomia. 

Tila 2 palvelua

  • (EI KÄYTÖSSÄ TOISTAISEKSI) Kirjaston kokoushuone Salonkia voi varata Varaamo-palvelun kautta. Varauksen voi tehdä maksimissaan kolmeksi tunniksi kerrallaan. Samalla henkilöllä voi olla kerrallaan voimassa kaksi varausta. Tilassa on myös 75-tuumainen näyttö, jonka voi varata käyttöönsä lisäämällä huonevarauksen Kommentit-kenttään tiedon näytöntarpeesta. Sekä tilan että näytön käyttö on maksutonta.

  • Lasilla erotettu rauhallinen tila lehtien lukemiseen ja muuhun hiljaiseen toimintaan. Tilassa on sähköisten lehtien lukemiseen tarkoitettu pöytätietokone, jossa on kosketusnäyttö (toistaiseksi ei toiminnassa). Kirjastossa voit lukea asiakaspäätteellä ja kirjaston langattomassa verkossa eMagzista kotimaisia aikakauslehtiä ja ePressistä kotimaisia sanomalehtiä. Käytössäsi on myös PressReaderin ja RBDigitalin ulkomaiset sanoma- ja aikakauslehdet, joita voi lukea omilla laitteilla myös kirjaston ulkopuolella.

Palvelu 8 palvelua