Pointin kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 6 palvelua

 • Kopioita on mahdollista saada sekä A4 että A3 kokoisena. Maksuton 20 sivua/asiakas. Kopioiden ottamista varten tarvitset tunnukset, jotka tilataan omaan sähköpostiin. Lähetä tyhjä viesti  (paitsi otsikon voi lisätä, esim yksi sana otsikoksi) osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

 • Temppukassi

  Kirjastolla on lainattavia Temppukasseja. 
  Temppukassin laina-aika on 28 vrk ja se palautetaan siihen kirjastoon mistä se on lainattu.

  Temppukassi sisältää: 
  •erimittaisia hyppynaruja sekä yksin hyppelyyn että ryhmässä hyppelyyn 
  •ohjevihon hyppynaruleikkeihin ja -temppuihin 
  •QR-koodit esim. QR-koodisuunnistusta varten, QR-koodien takana on erilaisia ohjevideoita erilaisiin hyppynarutemppuihin ja -leikkeihin 
  •kuvakortit helpoista pariakrobatialiikkeistä 
  •perheliikunnan ohjevihkosen 
  •Voimistelupassin kouluille (passi sisältää perusliikkeitä OPS:n mukaan jaoteltuna).

  Suomen voimisteluliitto on lahjoittanut kirjastolle  Temppukasseja, joita voi lainata kirjastokortilla.  
  Temppukassien avulla halutaan tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuksia matalan kynnyksen liikuntaan koulujen ja kotien pihoilla. 

 • Kirjastosta voi lainata 4 roskapihtiä. Laina-aika on 14 vuorokautta. Lainaus ja palautus Pointin kirjastossa. 

 • Laina-aika 28 vuorokautta.

 • Pointin kirjastossa on läppärikaappi, josta voit lainata kirjastokortilla ja tunnusluvulla käyttöösi kannettavan tietokoneen (15-vuotta täyttäneet). Kannettavia tietokoneita on kaksi. Läppärikaappi on käytettävissä henkilökunnan ollessa paikalla. Kannettavan tietokoneen laina-aika on 3 tuntia.

  Alle 15-vuotiaille kirjastossamme on kaksitoista lainattavaa tablettia ("Hublettia"), joita voi lainata myös omatoimiaikana. Hubletit sijaitsevat aivan läppärikaapin vieressä, lähellä asiakaspalvelutiskiä. Hubletin laina-aika on kaksi tuntia ja sen lainaamiseen tarvitaan kirjastokortti ja tunnusluku. Pointissa sekä aikuiset että alle 15-vuotiaat voivat lainata Chromebookeja (läppäri). Chormebookeja on neljä. 

 • Tulostus onnistuu oman sähköpostin kautta. Lähetä tulostettava tiedosto liitetiedostona osoitteeseen print@vantaa.fi . Saat paluupostina käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita tarvitset tiedoston tulostamiseen. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia. Jos et saa paluupostia, päivitä sähköpostisivu ja tarkista roskaposti.

  Tulosteita tai kopioita voi ottaa päivässä enintään 20 sivua mustavalkoisena.

   

Tila 3 palvelua

 • Galleriatila kirjastossa. Tilan varaukset elisa.makkonen@vantaa.fi

  elisa.makkonen@vantaa.fi

 • Smartblock neljälle (1 kpl).


  Mukava työskentelykuutio (Smartblock-työskentelyratkaisu) kirjastosalissa. Soveltuu työskentelyyn ja jopa etäyhteysneuvotteluihin. Ääniä vaimentavat seinät. Työpöytä ja penkit. Integroitu 32” Full HD-näyttö ja siihen automaattisesti sisäänkelautuvat HDMI- ja VGA-kaapelit, kaksi kattoon upotettua kaiutinta, neljä himmennettävää ja suunnattavaa led-valoa sekä neljä pistokepaikkaa. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN. Smartblock on varattavissa kirjaston aukioloaikojen puitteissa,  ja sen voi varata kerrallaan 1-4 tunniksi. Smartblock-työskentelyratkaisun voit varata Varaamosta https://varaamo.hel.fi.

 • Tila on asiakaskäytössä talviaikaan ma-to klo 16-20 ja la klo 10-16 ja kesäaikaan ma-to klo 9-20, pe klo 9-16.


  Varattavissa oleva työhuone.  Talviaikaan ma-to klo 16-20 ja la 9-16 (koulun toiminnan mukaan). Kesäaikaan ma-to klo 9-20, pe klo 9-16.Tilan voi varata kerrallaan 1-4 tunniksi. Tila soveltuu keskittymistä vaativaan työskentelyyn, kuten opiskeluun ja etätöihin. Tilassa on pöytätietokone, nojatuoli ja lukuvalo. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN.  Tilan varaaminen onnistuu Varaamossa, https://varaamo.vantaa.fi. 

Palvelu 10 palvelua