Pointin kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 7 palvelua

 • Monitoimilaitteellamme voit ottaa kopioita, tulostaa ja skannata. Kopioita on mahdollista ottaa A4 ja A3 -kokoisina, mutta vain mustavalkoisina. Laite sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä. Laitteeseen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen print@vantaa.fi. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia. Tarkemmat ohjeet löydät laitteen vierestä. Maksuton 20 kpl/asiakas.
 • PS 3, Nintendo Switch ja Nintendo Classic Mini NES

 • Kirjastosta voi lainata 2 roskapihtiä. Laina-aika on 1 vuorokausi. Lainaus ja palautus Pointin kirjastossa. 

 • Monitoimilaitteellamme voit skannata, kopioida ja tulostaa. Laite sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä. Laitteeseen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen print@vantaa.fi. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia. Tarkemmat ohjeet löydät laitteen vierestä.
 • Laina-aika 1 viikko.
 • Pointin kirjastossa on läppärikaappi, josta voit lainata kirjastokortilla ja tunnusluvulla käyttöösi kannettavan tietokoneen (15-vuotta täyttäneet) tai kuulokkeet. Kannettavia tietokoneita on kahdeksan (3) ja kuulokkeita viidet (5) kappaleet). Läppärikaappi on käytettävissä henkilökunnan ollessa paikalla. 

  Alle 15-vuotiaille kirjastossamme on kuusi lainattavaa tablettia ("Hublettia"), joita voi lainata myös omatoimiaikana. Hubletit sijaitsevat aivan läppärikaapin vieressä, lähellä asiakaspalvelutiskiä.

 • Monitoimilaitteellamme voit ottaa kopioita, tulostaa ja skannata. Tulosteita on mahdollista ottaa A4 ja A3 -kokoisina, mutta vain mustavalkoisina. Laite sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä. Laitteeseen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen print@vantaa.fi. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia. Tarkemmat ohjeet löydät laitteen vierestä. Maksuton 20 kpl/asiakas.

Tila 3 palvelua

 • Galleriatila kirjastossa. Tilan varaukset p. 043 826 8775.
 • Smartblock neljälle (1 kpl).

  Mukava työskentelykuutio (Smartblock-työskentelyratkaisu) kirjastosalissa. Soveltuu työskentelyyn ja jopa etäyhteysneuvotteluihin. Ääniä vaimentavat seinät. Työpöytä ja penkit. Integroitu 32” Full HD-näyttö ja siihen automaattisesti sisäänkelautuvat HDMI- ja VGA-kaapelit, kaksi kattoon upotettua kaiutinta, neljä himmennettävää ja suunnattavaa led-valoa sekä neljä pistokepaikkaa. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN. Smartblock on varattavissa klo 7-22 välisenä aikana ja sen voi varata kerrallaan 1-6 tunniksi. Smartblock-työskentelyratkaisun voit varata Varaamosta https://varaamo.vantaa.fi. Voit myös olla yhteydessä Pointin kirjastoon, ja pyytää meitä varaamaan sinulle aikoja (point.kirjasto@vantaa.fi).
 • Tila on asiakaskäytössä talviaikaan ma-to klo 16-20 ja la klo 10-16 ja kesäaikaan ma-to klo 9-20, pe klo 9-16.

  Varattavissa oleva työhuone. Kesäaikaan ma-to klo 9-20, pe klo 9-16. Talviaikaan ma-to klo 16-20 ja la 10-16 (koulun toiminnan mukaan). Tilan voi varata kerrallaan 1-4 tunniksi. Tila soveltuu keskittymistä vaativaan työskentelyyn, kuten opiskeluun ja etätöihin. Tilassa on pöytätietokone, nojatuoli ja lukuvalo. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN. Tilan varaaminen onnistuu Varaamossa, https://varaamo.vantaa.fi. Voit myös olla yhteydessä Pointin kirjastoon, ja pyytää meitä varaamaan sinulle aikoja (point.kirjasto@vantaa.fi)

Palvelu 10 palvelua