Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Tila 1 palvelu

  • Kirjaston yhteydessä on Kuru-Sali, jota voi varata palvelupisteen numerosta 040-487 1555 tai kirjaston numerosta 050-437 1118. Kokoushuoneessa on tilat n. 30 henkilölle ja sieltä löytyy videotykki ja tietokone sekä kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle. Kysy käyttöehdoista tarkemmin kirjastosta/palvelupisteestä. Kulku Kuru-saliin tapahtuu kirjaston aukioloaikoina kirjaston pääovesta, iltaisin ja viikonloppuisin sivuovesta. Iltakäyttöavaimen saa kuittausta vastaan kirjastosta.

Palvelu 2 palvelua

  • Kaupungin laskujen maksujen vastaanotto. Kaupungin lomakkeiden vastaanotto sekä jakelu. Kaupungin ja julkishallinnon verkkolomakkeiden tulostusmahdollisuus (esim. ylojarvi.fi; suomi.fi)Nähtävillä Ylöjärven kaupungin kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen kokousten esityslistat. Pöytäkirjat luettavissa internetin kautta: esityslistat ja pöytäkirjat. Ylöjärven kaupungin opaskarttoja (sisältää taajama-alueiden opaskartan ja haja-asutusalueiden opaskartan). Myynnissä Kuru-aiheista kirjallisuutta mm. Kurun historiakirjat. Kuntosalikorttien lataus. Valokopiointimahdollisuus: hinta 0,40 €/kpl. Kokoustilojen Kuru-Salin ja Hirsilinnan varaukset.

  • Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta. Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttu henkilökunta. Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.